Het geheim van de parel

Het geheim van de parel

Het geheim van de parel
Het geheim van de parel

Het geheim van de parel

Geplaatst op 23-2-2017 door Bling it on

Zoals elke dag was ik lekker aan het rondneuzen op internet bij 1 van mijn leveranciers. Ik ben namelijk iemand die nooit stil zit en altijd aan het rondkijken is voor nieuwe dingen waar ik mijn winkel en webshop mee kan uitbreiden.

Toen kwam ik deze mooie armband tegen die me gelijk aansprak, ze riep nog net niet "Koop mij" door het scherm heen. Wat een beauty was dat zeg, dus ik heb haar gelijk besteld. Daarna volgende er natuurlijk een week wachten, want zolang duurt het voordat mijn bestelling bij me is. Een week later: "tring" de deurbel ging, daar stond de bezorger met een groot pakket vol mooie dingen.

Het is elke keer net een cadeautje die ik aan het uitpakken ben terwijl ik al het moois uit pak wat ik heb besteld. Zo ook de armband, hij is van zachtleer met verschillende bandjes die aan elkaar 1 mooie armband vormen. Elk bandje heeft zijn eigen kwaliteiten, een paar hebben mooie strass steentjes en eentje is omwikkeld met garen. Om het geheel af te maken hebben ze er een geweldige eyecatcher in het midden op gedaan. Het is een lichtroze faux parel en wat glimt hij mooi! De armband heeft ook een bijzondere sluiting, geen normale maar een magneetsluiting, waarmee hij makkelijk vastklikt en goed vast blijft zitten.

Kortom het is een geweldige arm candy en een echte musthave voor de fashionista van today.

armband, blog, statement

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!

Laatste tweets

Like ons