Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?

Wij proberen een levertijd te hanteren van 1-3 werkdagen. Op werkdagen voor 12 uur besteld en betaald, is dezelfde dag op de post. Wij zijn echter wel afhankelijk van de snelheid van PostNL.

Op welke manieren kan ik betalen?

Het is mogelijk om via paypal te betalen, via Ideal en Mistercash. Ook is contant afrekenen bij ophalen een mogelijkheid.

Kan ik het ook ophalen?

U kunt bij het afronden van uw bestelling aangeven dat u het graag wilt komen ophalen. U zult een mailtje ontvangen zodat we een geschikte tijd en plaats daarvoor kunnen afspreken.

Mag ik retourneren?

U heeft 14 dagen de tijd om uw bestelling te annuleren, daarna heeft u weer 14 dagen de tijd om te zorgen dat het product terugkomt bij Bling it on. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. Bling it on zal binnen 14 dagen uw orderbedrag inclusief verzendkosten terug storten.

Wij vragen u wel om het artikel inclusief alle bijbehorende items indien mogelijk in dezelfde verpakking terug te sturen. Voor verdere vragen omtrent retourneren, verwijs ik u naar de algemene voorwaarden.

Ik wil niet retourneren maar ruilen, kan dat?

Ook ruilen is geen enkel probleem, als u contact opneemt via info@Blingiton.nl dan kunt u aangeven waarvoor u wilt ruilen. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

* Dit geldt voor alle artikelen, met uitzondering van oorbellen. Deze kunnen om hygienische redenen niet worden omgeruild.

Mijn artikel is kapot aangekomen?

Mocht een artikel onverhoopt kapot gaan tijdens verzending, dan vragen wij u hier een foto van naar ons toe te sturen. Na ontvangst van deze foto, sturen wij u kosteloos een nieuw product op. Mocht deze niet op voorraad zijn, kunt u iets van gelijke waarde uitzoeken, of kiezen om uw geld terug te laten storten.

Mocht u nog verdere vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

 

 

Laatste tweets

Like ons