Algemene voorwaarden

 

 

Onze gegevens:

 

Let op! dit is ook ons bezoekadres:

Bling it On

Gelderseweg 20A

3891 AB Zeewolde

Mail: Info@Blingiton.nl

 

Verzending.

Alle verzendingen gaan via PostNL en kosten standaard €2,50 of bij tassen €6,50. We proberen een levertijd te hanteren van 1 tot 3 werkdagen.

Bling it on is niet verantwoordelijk voor beschadigde of kwijtgeraakte bestellingen door PostNL. Wilt u uw bestelling verzekerd laten versturen, kunt u dit aangeven bij uw bestelling. (de extra kosten zijn voor uw rekening)

U kunt er ook voor kiezen om zelf uw bestelling op te halen, uiteraard worden er dan geen verzendkosten bij gerekend.

 

Niet goed geld terug,

Bij Bling it on heeft u de mogelijkheid om uw product te retourneren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt  dan het volledige order bedrag  inclusief verzendkosten gecrediteerd.

De kosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Bling it on geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht, kunt u contact met ons opnemen via het retour formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.  . 

 

 

Voorwaarden,

- Wij accepteren alleen producten die niet gebruikt of gedragen zijn.

- Verpakt zijn in originele verpakking.

- Om hygienische redenen kunnen oorbellen niet geruild of geretourneerd worden.

- De kosten voor het retourzenden zijn voor uw eigen rekening.

 

Retourneren

Om uw bestelling te retourneren heeft u zoals eerder vemeld 14 dagen de tijd om uw bestelling te annuleren. Hierna heeft u wederom 14 dagen de tijd om uw bestelling terug te sturen.

Wilt u uw bestelling retourneren, dan kunt u dit doen door het formulier op de homepage in te vullen. Zodra uw retour verzoek binnen kunt gaan wij er mee aan de slag.

De kosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Bling it on geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht, kunt u contact met ons opnemen via het retour formulier op de homepage. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.  . 
 

 

Iedereen blij

Ondanks alle voorwaarden willen wij ervoor zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Mocht er dus iets niet kloppen of bent u niet tevreden met uw bestelling dan kunt u altijd contact opnemen. En dan zullen we samen zoeken naar een passende oplossing.